Melyik AirPods tok nem fog csalódást okozni?

Melyik AirPods tok nem fog csalódást okozni?

Sok AirPods tulajdonos panaszkodik arra, hogy a kedvelt termékükhöz megvásárolt tok bizony alig pár hónap után úgy néz ki, mintha több éve nem lett volna tisztítva és takarítva. Sajnos a gyenge minőségű AirPods tok rövid életű, még akkor is, ha vigyáz rá az ember. Ha a zsebben tartja azt a tulajdonos, ahogy azt több millió személy teszi, akkor biztosra vehető, hogy megmarad rajta a farmer nyoma.
Kétszeresen igaz ez a PVC vagy épp a szilikon változatoknál. Akkor sem jobb a helyzet, ha a silány AirPods tok a táskába kerül, hiszen ott a por fogja megszállni és a táskából származó szőrcsomók sem tesznek jót annak. De akkor hogyan is kerülhető el ez a kellemetlenség? Nos, egyrészt temérdek AirPods tok közül lehet válogatni mostanság.

Érdemes mindig a magas minőségű mellett dönteni, ami lehet a fent említett műanyag, szilikon és bőr is. Biztos, hogy a szilikon változatok jelentik a legjobb választást, ha fontos a megfelelő ár/érték arány. Az Elago és az SGP márka termékei biztosan nem fognak csalódást okozni. Ekkor már bátrabban lehet a zsebben vagy a táskában tartani az AirPods-okat, hiszen nem kell tartani az elszíneződéstől és a kopástól, sőt, az AirPods tok még az ütéstől is véd.
A szilikonból készült tokok nemcsak a töltőtok aljára, hanem a tetejére is rámennek, így tényleg kényelmesen használhatók. Ha valaki azonban a maximálisan nívóra hajt, jól teszi, ha egy bőrtokot választ. Vannak már olyan változatok, amiket külön ki kell nyitni és csak így lehet az AirPods-hoz jutni.

Mit tud a 3D-s Redmi Note 10 Pro tok?

Sokan nem érik be egy sima szilikon, műanyag vagy épp bőr telefontokkal. Egyeseknek csakis a 3D kialakítású Redmi Note 10 Pro tok jelenti az igazit. Mit is tud ez? Nos, a 3D változatok lényege, hogy azok úgymond kilépnek a keretből és a szerkezetüket tekintve igen erős, TPU szilikon matériából készülnek. A kellék képes megvédeni a készülék kijelzőjét és persze a sarkait is, ugyanis a felhelyezését követően rálóg az előlapi részre. A 3D Redmi Note 10 Pro tok vastag anyagának hála a nagyobb ütésnek is remekül ellenáll.